vineri, 5 ianuarie 2018

carnaciori in foietaj









Alta luna alta provocare
Provocare intiata de Stefania si luna aceasta gazduita de Monica Horoiu  cu blogul ei de furnicuta
https://furnicutzabucatar.blogspot.gr
care ne provocat sa facem cateva preparate din urmatoarele categorii
preparate din peste
aperitive, gustari sancks-uri
mic dejun
iar reteta de suflet este paine de casa
Eu am ales pentru prima reteta
carnaciori in foietaj
Ingrediente
1 foaie aluat foietaj,
1 pachet carnaciori
1 ou,
seminţe de in, susan, mac
Mod de preparare
Tăiem aluatul în fâşii groase de 1 cm grosime şi cam 5 cm lungime. Tăiem cârnaţii în bucăţi de 4 cm lungime şi îi înfăşurăm în aluat. Îi aşezăm în tava şi i ungem cu ou bătut.
Presărăm seminţele şi dăm la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute. 
Foarte buni
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu